Hva ønsker du hjelp til å forandre?

I min praksis som psykoterapeut og familierådgiver, tilbyr jeg et bredt spekter av tjenester innen personlig veiledning, terapi, rådgivnings- og utviklingssamtaler. 

Grete Nome familerådgiver og psykoterapeutI denne prosess avdekkes hvilke faktorer som skaper eller påvirker det aktuelle problem eller tilstand. Jeg benytte metoder og teknikker jeg har erfart vil gi en positiv og varig endring, og mitt hovedfokus er alltid at du skal få det bedre, uansett hvilket problem du har.

Enten vil problemtilstanden blir helt borte (det hender ofte at personen ikke lenger «husker» hvorfor de ønsket konsultasjon), eller at tilstanden / plagen reduseres betydelig i intensitet eller hyppighet.

Samboere og ektefeller ønsker kanskje hjelp til å kommunisere og samarbeide bedre, eller løse konflikter, komme gjennom kriser som svik eller utroskap. I storfamilier kan det være uenighet i forhold til «mine, dine og våre barn. Som en nøytral tredje-person kan jeg bidra til at familien fungere bedre sammen.

Ofte kan problemer skyldes vonde minner om svik eller utroskap, overgrep eller omsorgsvikt i barndom eller tidligere forhold, som skaper vanskeligheter i forhold til den nye partner. Jeg har lang erfaring i bruk av metoder for å nøytralisere effekten av slike traumatiske opplevelser, slik at de ikke lenger skal prege partens samlivet og fremtid. 

Andre har behov for en personlig Coach som kan hjelpe dem med å sortere alternativer og bli klar over egne ønsker og prioriteringer, slik at de kan lykkes bedre i den daglige studie- eller jobbsituasjon.

Jeg tilbyr også konsultasjon på telefon
eller via videosamtale.

Bruk skjemaet under «Kontakt«.